A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

Feestelijk buffet, Walking dinner, diner of BBQ?

Catering op maat

Heeft u iets te vieren? Dan mogen een feestelijk buffet of lekkere hapjes niet ontbreken! Misschien is een walking dinner of BBQ wel meer geschikt voor de gelegenheid? Wij denken graag met u mee. Adventurecook verzorgt catering voor particulieren en bedrijven op een door u gekozen locatie.
Er is veel mogelijk in verschillende prijsklassen, met diverse thema’s en als u wilt ook met personeel. Adventurecook verzorgt uw catering tot in de puntjes, zodat u kunt genieten van en met uw gasten.

Catering op locatie

Wij brengen het eten op de afgesproken tijd naar u toe, zetten het voor u klaar in verschillende schalen, kommen en warmhoudbakken. We kleden het buffet mooi aan, zodat het past bij het soort buffet. De volgende dag zullen wij op een afgesproken tijdstip de spullen weer allemaal ophalen. Indien gewenst, blijven wij tegen een meerprijs aanwezig en serveren wij het eten ter plekke uit.

Uiteraard geldt ook hier dat maatwerk mogelijk is en we graag samen met u kijken naar eventuele specifieke wensen. Neem voor meer informatie, een overzicht van prijzen of een offerte op maat contact met ons op via info@adventurecook.nl of 06-48266613.

Catering bruiloft

Een bruiloft is vaak de mooiste dag van je leven. Daar draagt Adventurecook graag een steentje aan bij. Als u wilt kunnen wij de catering voor de hele dag verzorgen en zorgen voor een culinair feest! Van een heerlijke bruidstaart tot lunch, diner of buffet, van luxe hapjes tot een walking dinner en natuurlijk een heerlijk glas bubbels om mee te proosten. Samen met onze partners kunnen wij bovendien zorgen voor licht, geluid en andere aankleding.

Maak kennis met de Mini-Mobile; een unieke klassieke Mini Cooper met aanhanger die straalt op uw evenement als luxe BBQ waar we mooie gerechtjes op maken en serveren. Ook als mobiele kaasbar, vintage koffiewagen, mobiele keuken voor een lunch of zelfs als oesterbar. De mogelijkheden zijn eindeloos! De Mini-Mobile is een unieke eyecatcher die het hele feest, de gasten en de locatie een extra beleving geeft.

 

En nu ook *NIEUW* de Mobiele Bubbel Bar; een bubbel met een twist voor ieder seizoen en iedere gelegenheid waarbij een bubbeltje als Proost of welkom gewenst is.
Een klassieke brommer die binnen Maastricht naar de gewenste locatie kan rijden; van een brommer naar een mobiele bar met bubbels geserveerd met een likeurtje afgemaakt met kruiden en eventueel fruit. Alles van het seizoen.

In de aanhanger ligt de gekoelde drank en deze is tevens functioneel om de glazen te kunnen spoelen met ook nog extra afzet ruimte. Klein, mooi, mobiel, zeer leuk en heel functioneel!

Mobiele Bubbel Bar een bubbel met een twist voor iedere gelegenheid een mooi welkom

Catering communiefeest

Ook op een speciale dag als de Eerste Heilige Communie zijn wij graag van de partij om u en uw gasten culinair te verwennen en de communicant een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een grote variatie aan broodjes, gebak en andere lekkernijen tot en met de hapjes, een buffet of walking dinner. Voor de jonge gasten zijn er ook tal van mogelijkheden!

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op, we kijken er naar uit!

UP