Iets te vieren? Dan mogen een feestelijk buffet of lekkere hapjes niet ontbreken! Misschien is een walking dinner of BBQ wel meer geschikt voor de gelegenheid. Wij denken graag met u mee. Adventurecook verzorgt catering voor particulieren en bedrijven op locatie, in verschillende prijsklassen, met diverse thema’s en met of zonder personeel. Dankzij Adventurecook wordt uw catering tot in de puntjes verzorgd zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Zo kunt u zelf onbezorgd genieten en heeft u genoeg tijd voor uw gasten.

IMG_2282IMG_2096IMG_2207

Bij een catering brengen wij het eten op de afgesproken tijd naar de afgesproken locatie, zetten het daar voor u klaar in verschillende schalen, kommen en chafing-dishes (warmhoudbakken) en kleden het buffet op onze geheel eigen wijze mooi aan, afhankelijk van het soort buffet. De volgende dag zullen wij op een afgesproken tijdstip de spullen weer allemaal ophalen. Indien gewenst, kunnen wij tegen een meerprijs het eten ter plekke uitserveren.

Uiteraard geldt ook hier dat maatwerk mogelijk is en we graag samen met u kijken naar eventuele specifieke wensen. Neem voor meer informatie, een overzicht van prijzen of een offerte op maat contact met ons op via info@adventurecook.nl of 06-48266613.

 

CATERING BIJ HUWELIJK
De mooiste dag van je leven. Daar draagt Adventurecook graag een steentje aan bij. Of, indien gewenst, kunnen wij de catering voor de gehele dag verzorgen en van deze happening een perfect verzorgde en culinaire dag maken.
Van een heerlijke bruidstaart tot lunch, diner of buffet,
luxe hapjes, een walking dinner en natuurlijk een heerlijk glas bubbels om mee te proosten. Samen met onze partners kunnen wij bovendien ook andere aanverwante zaken regelen zoals licht, geluid en andere aankleding.

bruiloft 01

CATERING BIJ COMMUNIEFEEST
Ook op een speciale dag als de Eerste Heilige Communie zijn wij graag van de partij om u en uw gasten culinair te verwennen en de communicant een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een grote variatie aan broodjes, gebak en andere lekkernijen tot en met de hapjes, een buffet of walking dinner. Uiteraard wordt er ook volop aan de jonge gasten gedacht!

 

WALKING DINNER – HAPJES – LUXE AMUSES – BBQ – BUFFET – DIVERSE CONCEPTEN PICKNICK – DINER – LUNCH – HIGH TEA – BRUNCH