Kok op locatie

Kok op locatie in Maastricht

De service van een restaurant in eigen huis of op locatie, dat klinkt goed toch? Heeft u geen zin om zelf te koken, de deur uit te gaan of met kinderen in een restaurant te eten, maar wilt u wel lekker culinair verwend worden? Dan is de kok op locatie van Adventurecook precies wat u zoekt! Zonder dat u er iets voor hoeft te doen, wordt er in uw eigen keuken of op een locatie een diner naar wens bereid.

Kok op locatie Adventurecook Maastricht Limburg Catering Evenementen Diner Lunch

Wij koken, u geniet

Wij bereiden zoveel mogelijk voor op onze eigen locatie en maken het ter plekke af en presenteren de gerechten mooi opgemaakt bij u aan tafel.  Die tafel dekken we mooi voor u, met uw eigen aankleding en servies of, als u dat wilt, brengen wij dit voor u mee. U geniet met uw gasten van een tongstrelend diner met passende wijnen, die ons team aan u serveert. Na afloop ruimen wij alles weer voor u op.

Diner op maat op locatie

Een diner bij u thuis of op een andere locatie is al mogelijk vanaf 8 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een diner van 3 tot 6 gangen of zelfs meer, eenvoudig of liever zeer luxe en in verschillende prijsklassen. Adventurecook zorgt als u wilt voor passende wijnen in een wijnarrangement of per fles. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van de menukeuze.

Wilt u meer informatie over een geheel verzorgd diner bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Neem dan contact met ons op!

Populierweg 53, 6222 CP Maastricht