De service van een restaurant in eigen huis of op locatie. Heeft u geen zin om zelf te koken, de deur uit te gaan of met kinderen in een restaurant te eten, maar wilt u wel lekker culinair verwend worden? Dan is de kok van Adventurecook op locatie precies wat u zoekt! Zonder dat u er iets voor hoeft te doen, wordt er in uw eigen keuken of op een locatie een diner naar wens bereid.

food 0102

Wij bereiden zoveel mogelijk voor op onze eigen locatie en maken het ter plekke af en presenteren het, mooi opgemaakt, op de gewenste plek. De tafel wordt indien gewenst gedekt (met borden en bestek van het huis of gehuurd via ons) en de wijn kan aan tafel worden bijgeschonken. Na afloop van het diner wordt er opgeruimd en afgewassen.

Een diner thuis of op welke locatie dan ook is al mogelijk vanaf 6 personen, variërend van 3 tot 6 gangen of meer, van eenvoudig tot zeer luxe en in verschillende prijsklassen. Adventurecook kan desgewenst zorgen voor bijpassende wijnen (wijnarrangement of per fles). Hiervan is de prijs afhankelijk van het aantal gangen.

Neem voor meer informatie, een overzicht van prijzen of een offerte op maat contact met ons op via info@adventurecook.nl  of  06-48266613.