Lunch

Lunch, high tea of picknick op locatie

Even toe aan een break? Misschien staat er wel een zakenlunch of vergadering op de planning? Adventurecook is ook hét adres voor een heerlijke lunch, brunch of een High tea.Wij gebruiken broden en broodjes van onze lokale bakker en ook daarnaast zo veel mogelijk streekgebonden producten.

De lunches bevatten o.a. huisgemaakte hartige taarten, lekkere soepen, luxe ambachtelijke belegde broodjes en een variatie aan heerlijke frisse salades. Wij werken op verzoek veelal vegetarisch omdat het lekker is, je er heel veel mee kunt en het is ook nog eens heel gezond. Uiteraard is het ook mogelijk om een lunch samen te stellen met mooie vlees- en visproducten.

Wij gaan graag voedselverspilling tegen. U geeft bij uw aanvraag aan ons door waar de voorkeur naar uitgaat en welke ingrediënten niet wenselijk zijn. Zo kunnen wij de ingrediënten die we al in huis hebben gebruiken en hoeven we ze niet weg te gooien omdat ze niet bij de bestelling passen.

Lunch Adventurecook high tea lunchpakket picknick lunch op locatie

Picknickmand of picknickbuffet

Adventurecook verzorgt picknicks voor zowel kleine als grote groepen, zakelijk maar zeker ook particulier. We leveren de picknick in manden of een buffet op een buitenlocatie naar keuze.

Wij kleden een buffet mooi aan met tafellinnen en servies waarna u in de buitenlucht geniet van alle lekkers. Als u wilt, kleden wij de picknick aan met kleden, picknicktafels met banken, extra tafellinnen of statafels.
Wij bezorgen de goedgevulde Picknickmanden iedere gewenste locatie. Ook hierbij is het mogelijk om er picknickkleden en servies bij te leveren.

High tea

Onze high tea bestaat uit verschillende en verrassende hartige en zoete lekkernijen met op verzoek ook verschillende soorten thee. We houden bij de samenstelling rekening met uw wensen, zodat de high tea perfect aansluit bij u en uw gezelschap. Als u dat wenst, leveren wij de high tea eveneens met servies en aankleding.

Lunch op maat

Maatwerk is ook mogelijk voor de lunches, picknick en high tea. Denk ook eens aan onze Mini Mobile, de veelzijdige rode auto die prachtig staat in een mooie tuin, zoals de Natuurtuinen Jekerdal in Maastricht.

We bespreken graag uw wensen en stellen zo een passend menu samen.  Neem voor meer informatie, een overzicht van prijzen of een offerte op maat contact met ons op.

 

 

 

Populierweg 53, 6222 CP Maastricht