A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

Catering met unieke klassieke Mini Cooper en aanhanger

Concept catering met de Mini-Mobile

De Mini-Mobile is het paradepaardje van Adventurecook! De rode Mini Cooper vormt samen met zijn unieke aanhanger een stralend middelpunt op uw evenement!

Unieke eyecatcher

Maak kennis met de Mini-Mobile; een unieke klassieke Mini Cooper met aanhanger die straalt op uw evenement als luxe BBQ, als mobiele kaasbar, vintage koffiewagen, mobiele keuken voor een lunch of zelfs als oesterbar. De mogelijkheden zijn eindeloos! De Mini-Mobile is een unieke eyecatcher die het hele feest, de gasten en de locatie een extra beleving geeft.

 

Mini-Mobile voor iedere gelegenheid

Zie je de Mini-Mobile al als luxe bbq voor een shared dinner tijdens bijvoorbeeld een bruiloft? Of als vintage koffiebar tijdens een beurs? De Mini-Mobile doet het ook heel goed als mobiele oesterbar tijdens een event of als als kaasbar met heerlijke en bijzondere kazen en broodsoorten uit de regio.

We brengen de Mini-Mobile naar de gewenste locatie. Als hij op zijn plek staat kleden we hem aan met materialen en decoratie in de stijl van jouw evenement, zodat hij echt een onderdeel van het geheel vormt!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Mini-Mobile? Neem contact met ons op voor meer informatie!

UP