IMG_8438Koken is één groot avontuur. Wij (Vivian & Gertjan) maken er samen met u een smakelijk succes van!

Welkom bij AdventureCook! Begonnen als kleine kok voor feesten en partijen is AdventureCook inmiddels uitgegroeid tot cateraar en aanbieder van creatieve culinaire concepten voor allerhande gelegenheden. Van een intiem diner aan huis en kookworkshop met vrienden of collega’s tot een bedrijfsfeest, feestelijk buffet en walking dinner. Wij grijpen elk culinair kookavontuur graag met beide handen aan.
In onze keuken in Maastricht gaan wij dagelijks aan de slag met het creëren en samenstellen van gerechten, hapjes en culinaire verrassingen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe receptuur en smakelijke ingrediënten. Kwaliteit, originaliteit en maatwerk staan daarbij hoog in het vaandel. Uiteindelijk met als doel dat zowel de klant als wij als cateraar er een goed gevoel aan overhouden en we er samen een smakelijk succes van maken!
Nieuwsgierig geworden naar de culinaire mogelijkheden die AdventureCook te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij zetten de koffie en proeverijtjes voor u klaar!
Gertjan & Vivian

ADVENTURECOOK KOOKT DUURZAAM

Luisteren naar de wensen van de klant en dit combineren met de kennis en
ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Dat kenmerkt de werkwijze van AdventureCook. Wij gaan daarbij creatief te werk met eerlijke producten en streven naar de beste kwaliteit. Daarnaast denken wij ook aan de omgeving waarin we werken en zijn we het erover eens dat een verbetering van die omgeving, begint bij onszelf. Met AdventureCook zijn we inmiddels dan ook op de goede weg met het werken binnen de principes van maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO). Door te werken met verse, biologische, vegetarische, seizoensgebonden en fairtrade producten bijvoorbeeld. We halen onze producten en ingrediënten zoveel mogelijk uit eigen regio omdat
wij gaan en staan voor hoogwaardige kwaliteit en smaak. Bovendien vinden wij het belangrijk
onze eigen economie te bevorderen en kleine ondernemers te laten bestaan. Zo hebben wij perenstroop
uit Bunde, ham uit Echt (Livar varken) en diverse producten van onze leveranciers met de diverse
keurmerken, zoals chocolade, confituren, eieren en vis.
Verder proberen we onze afvalproductie te beperken door nagenoeg alles op porselein te presenteren. Vet vangen wij op in lege flacons en brengen dat naar de daarvoor bestemde milieuperrons. Datzelfde doen wij met papier/karton, blik, plastic en glas. Om zuinig en duurzaam met energie om te gaan, maken we gebruik van groene stroom en gebruiken
bij het koken zo min mogelijk water.

Ook spelen we steeds meer in op de toenemende wens en vraag naar biologische buffetten en gaan creatief te werk wanneer er rekening dient te worden gehouden met zaken als gluten- en lactose intolerantie.
Echter kunnen wij dit alleen garanderen wanneer wij van te voren op de hoogte zijn van de eventuele allergieën en intoleranties.

ADVENTURECOOK VOF Gertjan Nijnuis en Vivian Heuberger