A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

ADVENTURECOOK IS MEER DAN CATERING

De wekker gaat, het is 5:00 uur. Nog wat slaperig maar super verheugd verlaat ik in alle stilte ons huis. Overigens heerlijk om eens een keer niet in de drukte en hectiek van iedere ochtend wakker te worden.
Het is februari en dus nog donker. Eerst nog even wat laatste spulletjes, waaronder heerlijk gember citroen water, ophalen bij onze Adventurecook keuken en dan op naar de locatie, deze keer Hei15.

Wat een voorrecht en klein feestje om in alle vroegte met een langzaam opkomende zon door ons prachtige Limburgse landschap te kunnen en mogen rijden. Terwijl ik normaal gesproken in de ochtend niet echt (lees: echt niet) te genieten ben, geniet ik nu met volle teugen en betrap ik me er zelf op dat ik een brede smile op mijn gezicht heb en zelfs kriebels in mijn buik.

Wat maakt dan deze dag zo speciaal hoor ik jullie al denken, voor sommigen van jullie is dit namelijk heel normaal en dagelijkse kost, voor mij dus niet.
Vandaag is anders dan anders, vandaag is namelijk Pluk de ochtend dag. Een heel mooi Event dat ik samen met Doriënne van DOO Creations & Céryla van Cée Concept met heel veel liefde, enthousiasme, warmte en passie organiseer.
Pluk de Ochtend is een Event voor jezelf, om in deze toch wel hectische en drukke tijden de kans te krijgen om niet alleen te zorgen, te werken, ouder of partner te zijn, maar om ook eens lekker aan jezelf te denken, jezelf rust te gunnen en vooral om te genieten. Maar zeker ook om inspiratie op te doen, mensen te ontmoeten en te leren over gezondheid en pure producten. Oftewel Me-time zoals ze dat zo mooi noemen tegenwoordig.

Het is de 2de editie en net als de vorige keer worden we verwend met een heerlijk zonnetje en een lenteachtige temperatuur. Daar sta je dan met je Winter editie hahaha….
Maar om eerlijk te zijn, behalve als het een dik pak sneeuw met een stralende zon zou betreffen (ik spreek even voor mezelf), hadden wij het ons niet mooier kunnen wensen.

Vol gezonde spanning en klaar met alle voorbereidingen staan we te wachten op onze eerst gasten die gelukkig ook mooi op tijd arriveren.
Als om 9:00 uur dan iedereen aanwezig is start Céryla vanuit haar vakgebied met een ochtend sessie goed voor lichaam en geest om er zeker van te zijn dat alle bloed rustig door de aderen stroomt en er optimaal energie opgenomen kan worden.
Aansluitend nemen onze gasten al kletsend en vol frisse energie plaats aan de altijd centraal staande ontbijttafel, de brandstof voor de rest van de dag. Thema’s als gezond, puur, lekker en genieten komen ook hier weer volop aan bod.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pluk-de-ochtend-Hei-15-ontbijt-event-adventurecook-01-1024x683.jpg
 
Ontbijt heerlijk vers en puur verzorgd door Hei 15
 
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0112-1024x768.jpeg
 
Ontvangst tafel met bloemetjes en gember citroen water verzorgd door Adventurecook
 

En dan is het eindelijk zo ver……. Al een hele tijd geleden tijdens een van de eerste brainstorm sessies voor deze winter editie van Pluk de Ochtend had ik het idee en zelfs de behoefte om het verhaal en de energie van Pascale Bruinen (een van mijn Lions 6211 maatjes) te horen, de vibe te voelen en met name te delen met anderen. Zo blij als een klein kind was ik ook toen Pascale volmondig JAAAA zei op mijn vraag om onze preker te zijn tijdens deze editie. Ook Dorienne en Céryla waren meteen enthousiast.
En wat was ze fantastisch. Zo’n krachtige vrouw met een ongelofelijk en bijna onwerkelijk verhaal. Een levensverhaal met een les voor ons allemaal. Het verhaal ga ik natuurlijk niet vertellen, dat moet je echt zelf ervaren live of lezen in haar boek, maar ik kan wel zeggen dat wanneer je als Officier van Justitie na zo veel jaar de keuze maakt om je baan op te zeggen en je eigen schrijvershart te volgen, je beschikt over een bak lef waar menigeen echt wel iets van kan leren.
Het verhaal was en is puur, Pascale weet te raken, te ontroeren en houd de aandacht vast tot de laatste letter. Heel eerlijk….. ik heb zelf even een brokje weg geslikt.

Na dit zeer inspirerende verhaal en de heerlijke verwennerijen aan de ontbijttafel hebben de gasten naast alle mooie gesprekken nog genoten van een workshop “Love the skin you’re in” van Céryla & een workshop “Mindfulness en Sterke Kanten” van Anique Staal van BelleVie Mindfulness Coach.
Ik zelf heb geen workshop verzorgd, maar georganiseerd, geobserveerd, begeleid, foto’s gemaakt, ontmoet en natuurlijk kon ik het niet laten om een kleinigheidje te laten proeven. Adventurecook heeft dan ook gezorgd voor een hartige bite in de vorm van pure kippenbouillon met kurkuma of pure groentebouillon en als extra snack een gezonde bonbon op basis van dadels, noten en granen.

We sloten de ochtend (inmiddels middag geworden) af met een groene smoothie van Hei 15 en een goed gevulde goodiebag waarvoor heel veel dank aan iedereen die daar ook weer een steentje aan bijgedragen heeft (Adventurecook-Cée-DOO-Le Marais-Belle Vie-Ladyline-de Stroopstooker-Pascale Bruinen-Brothbar-Pluk de Ochtend).

Kortom een fantastische ochtend, een om niet meer te vergeten en met dat gevoel nog lekker te gaan werken of al vervroegd aan het weekend te beginnen. Ik deed dat laatste, gewoon omdat het kon.

De zomer editie staat qua datum al vast, nu kunnen we dus weer lekker gaan brainstormen, gaan plannen en zoeken naar nog meer inspirerende mensen, een nieuwe top locatie en verdere invullingen voor deze ZATERDAG PLUK DE OCHTEND, 14 juni aanstaande.

Ik heb er mega veel zin in; Pluk de Ochtend Pluk de dag
Liefs Vief

Ps; wil jij deelnemen, iemand aandragen, zelf spreken of een workshop verzorgen, heel graag!
Stuur een mail naar info@adventurecook.nl en vertel kort wie, wat, hoe en waarom. We spreken snel iets af om kennis te maken tijdens een koffie of thee momentje.

UP