A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

De service van een restaurant thuis of op locatie.

Diner op locatie in Maastricht

De service van een restaurant in eigen huis of op locatie, dat klinkt goed toch? Heeft u geen zin om zelf te koken, de deur uit te gaan of met kinderen in een restaurant te eten, maar wilt u wel lekker culinair verwend worden? Dan is de kok op locatie van Adventurecook precies wat u zoekt! Zonder dat u er iets voor hoeft te doen, wordt er in uw eigen keuken of op een locatie een diner naar wens bereid.

Wij koken, u geniet

Wij bereiden zoveel mogelijk voor op onze eigen locatie en maken het ter plekke af en presenteren de gerechten mooi opgemaakt bij u aan tafel.  Die tafel dekken we mooi voor u, met uw eigen aankleding en servies of, als u dat wilt, brengen wij dit voor u mee. U geniet met uw gasten van een tongstrelend diner met passende wijnen, die ons team aan u serveert. Na afloop ruimen wij alles weer voor u op.

Diner op maat op locatie

Een diner bij u thuis of op een andere locatie is al mogelijk vanaf 8 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een diner van 3 tot 6 gangen of zelfs meer, eenvoudig of liever zeer luxe en in verschillende prijsklassen. Adventurecook zorgt als u wilt voor passende wijnen in een wijnarrangement of per fles. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van de menukeuze.

Wilt u meer informatie over een geheel verzorgd diner bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Neem dan contact met ons op!

UP