A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

Workshops voor vrienden, collega's, relaties.

Kookworkshop

Tijdens een kookworkshop bij Adventurecook maak je samen met jouw collega’s, vrienden of familie een heerlijk menu. Jullie genieten er hierna samen van aan een mooi gedekte tafel. Onder begeleiding van een van onze koks werk je in groepjes aan diverse gerechten die uiteindelijk samen een tongstrelend menu vormen.

Voor we beginnen met koken krijgen jullie een uitgebreide uitleg over de ingrediënten, de verschillende materialen en apparatuur waarmee we werken. Zodra jullie aan de slag gaan is onze kok in de buurt voor hulp en advies. Ondertussen geniet je van een lekker glaasje wijn en het goede gezelschap.

Onze ervaring is dat een kookworkshop verbindend werkt. Er ontstaan mooie gesprekken en het is gezellig door de ruimte, de sfeer en het samen werken aan een mooi eindresultaat!

Als alle gerechten klaar zijn, kunnen jullie bijna aan tafel. Eerst nog even de keuken opruimen en de puntjes op de i zetten. Aan de gedekte tafel genieten jullie van je eigen creaties in een gezellige sfeer.

 

 

Welke kookworkshops zijn er?

Wij hebben verschillende menu’s samengesteld voor de kookworkshops en veranderen regelmatig mee met het seizoen en de nieuwe trends.
Denk aan Oma’s keuken met een moderne twist, een traditioneel Frans menu met bijvoorbeeld knoflooksoep, röstikoeken, soufflé en crème brûlée. Of een echt Limburgs streekmenu met mosterdsoep met cognac, makreelfilet met venkel en abdijbier van ValDieu, asperges (in het seizoen), Geuldallam en een parfait van Limburgse appelstroop. Ook een Afrikaans menu met pindasoep, sukade met kaneel, aubergine met cheddar en mangocrème behoort tot de mogelijkheden.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden, want ook bij onze kookworkshops is maatwerk mogelijk! We vertellen je er graag meer over, neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

UP